Laden...Even geduld aub...

Categorie├źn

Onze nieuwsbrief


BHS-Gigatherm komt met nieuwe website

Geplaatst op 10th May 2012 @ 8:59 AM

In de Horeca, zorginstellingen en de industrie is BHS uit Eindhoven een bekend gezicht. Maar ook bij de magnetronproducenten en de magnetronleveranciers is BHS geen onbekende. BHS is een professional op het gebied van magnetrons en is door Gigatherm, Sharp, Whirlpool, Sanyo en Samsung gemachtigd garantieclaims te behandelen.

Na maanden van ontwikkelen introduceert BHS-Gigatherm vanaf vandaag haar vernieuwde website en webshop.
Naast de nieuwe vormgeving biedt de website veel informatie over de producten en de dienstverlening van BHS-Gigatherm en is deze webstie tevens een bron van informatie voor alle magnetronbezitters in de professionele branche.

Nieuws_onderdeel_1.jpg   Nieuws_onderdeel_2.jpg   Nieuws_onderdeel_3.jpg

Nieuws_onderdeel_4.jpg   Nieuws_onderdeel_5.jpg   Nieuws_onderdeel_6.jpg

BHS-Gigatherm komt met de nieuwe webshop tegemoet aan wensen die naar voren zijn gekomen in Nederland, maar ook uit België. Met name de vraag naar onderdelen en reparaties en de vraag vanuit Zorgcentra in Nederland en België om speciale magnetrons te leveren.

Door een verbeterde structuur van onze website en goede zoekfunctionaliteit, RSS-feeds en tags is het nu een stuk gemakkelijker geworden om informatie te vinden en te filteren. 

Belangrijkste vernieuwing is de mogelijkheid om onderdelen van diverse magnetrons te kunnen bestellen. Maar u kunt ook uw magnetrons bij ons ter reparatie aanbieden als u dat wens.

Wij wensen u heel veel surfplezier!