Laden...Even geduld aub...

Categorie├źn

service.jpg

Onze nieuwsbrief


Wie zijn wij?

BHS, professionals in magnetrontechniek

Ons bedrijfsprofiel
BHS Grootkeukentechniek BV is gespecialiseerd in het preventief onderhouden, inspecteren en repareren van professionele elektronica voor de food sector, laboratoria en industrie. 

In 1990 wordt BHS opgericht als eenmanszaak die zich voornamelijk bezighoudt met reparatie en service van magnetrons. In de jaren die volgen verwerft BHS dealerschap van verschillende merken zoals; Gigatherm, Whirlpool, Panasonic, Sharp en Menumaster. In 1997 bereikt de onderneming een mijlpaal: BHS mag zich officieel importeur van het topmerk Gigatherm noemen. Na negen jaar is BHS zodanig gegroeid dat zij een nieuw pand betrekken op de Fransebaan te Eindhoven. Begin 2014 zijn wij gevestigd aan het Verdunplein 8 te Eindhoven.

Wie-zijn-wij.jpgDe kernwaarden
Onze doelstelling is het leveren van uitmuntende service aan onze afnemers door te excelleren in de BHS kernwaarden. Voor BHS is verkoop niet de essentie. De service na een transactie is prioriteit en in deze sector een absolute noodzaak. Wij onderscheiden ons op het gebied van service in drie belangrijke kernwaarden: kwaliteit, snelheid en prijs.

Altijd vooruit
In 95% van de uitgevoerde reparatiebezoeken werd de storing meteen verholpen. In 5% van de gevallen was de oorzaak dermate ernstig dat ter plaatse geen oplossing mogelijk was. De afnemer kreeg de mogelijkheid om vervangende apparatuur in te zetten.

Snelheid
Tot een belangrijke doelstelling van onze service behoort onze snelheid. Binnen 48 uur na de storingsmelding is de service­monteur, indien nodig, ter plaatse.

Positie in de markt en concurrerend prijsniveau  
BHS kan als  onderneming, door grote betrokkenheid en rechtstreekse contacten met fabrikanten voor apparatuur en onderdelen klantgericht en zeer concurrerend opereren. Veel ondernemingen hebben dat geconstateerd. Ziekenhuizen, recreatieparken, productiebedrijven, instellingen en horecabedrijven behoren tot de vaste afnemers

Inspecties en onderhoud
Bij veiligheidsinspecties zijn wij er op de afgesproken tijd en plaats. Ook dan kunt u eventuele vragen met ons bespreken. De veiligheidsinspecties zijn in uw belang. Wij willen dat de door u gebruikte apparatuur veilig is.

Indien u wenst, bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract op te stellen. De garantieperioden voor de geleverde apparatuur komen overeen met de door fabrikanten gewaarborgde perioden. Dat betreft voor alle Merken één jaar op materiaal- en constructiefouten, arbeids­loon en voorrijkosten.

Garantie reparaties
BHS is door Gigatherm, Whirlpool, Nisbets, Menumaster, PFG, Panasonic, Gastronoble en Euromax gemachtigd garantieclaims te behandelen. De garantieperiode met betrekking tot uitgevoerde reparaties bedraagt één maand. Indien een serviceovereenkomst voor preventief onderhoud wordt overeengekomen geldt een garantieperiode van een maand na de betreffende onderhoudsbeurt op arbeidsloon. Alle Zwitserse apparatuur door ons geleverd is voorzien van het CE keurmerk.


BHS-Grootkeukentechniek BV
Verdunplein 8
5627 SZ Eindhoven
tel.: 040 - 242 14 25
fax: 040 - 242 66 03
Handelsregister: Eindhoven, nr. 59689358